U bent hier

Blog

Wesley

Amper van Drupal gehoord en na 3 weken z'n eigen module geschreven, dat was Tomas. Lees hier het verhaal van zijn stage.

Sebastien
Cross-browser

Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari en Opera. Dit zijn de top 5 gebruikte browsers over de hele wereld. Welke trends zijn er zichtbaar en hoe past dit binnen onze cross-browser filosofie, u leest het hier!

Gunter

Het Clint-team werd naar het zuiden van Europa gestuurd waar ze de hele zomer de stranden afspeuren naar de mooiste bikinimeisjes van Europa. Wij zorgden voor de campagne website in Drupal.

Gunter
Desso Sports Systems

Voor Desso Sports Systems, marktleider in kunstgras sportvelden, hebben we een nieuwe website ontwikkeld, met bijhorende e-mailtemplates. Gekoppeld aan de website is er ook een reference tool gemaakt, die het mogelijk maakt om referenties te tonen op een Google Map applicatie.

Gunter
sanconet

Na lancering van de sanconet website is de site meermaals in de media verschenen. Onlangs heeft sanconet.be het HON certificaat verkregen. De HONcode is een initiatief van Health On the Net Foundation om de kwaliteit van medische informatie op het internet te verbeteren.