- 26.03.2012News

 Nieuwe Originall website sanconet.be, laat Vlaamse patiënt toe ziekenhuizen te beoordelen

In België bestaat er nog geen systeem dat de kwaliteit in ziekenhuizen op een systematische wijze beoordeelt. Vele andere Europese landen hebben dit al wel.

Onderzoek heeft aangetoond dat beoordelingen van patiënten een goede indicator zijn van de werkelijke klinische prestaties van ziekenhuizen.

Door Vlaamse patiënten de mogelijkheid te bieden hun zorgverstrekker te beoordelen via een tevredenheidsscore wil sanconet.be gebruikers meer inzicht geven in de...

 - 30.05.2011News

Zoals de titel al aangeeft: wij zijn verhuisd. We bevinden ons niet langer in Mechelen, maar wel in Antwerpen in de omgeving van het bruisende 't Eilandje. Meer informatie over de verhuis en de gevolgen volgt nog, maar in tussentijd willen we even meegeven dat we niet meer bereikbaar zijn op ons oude nummer (015590033). In afwachting van ons nieuwe nummer, kunnen jullie ons bereiken via e-mail ([email protected]) of gsm (0472280898 - Gunter Van Steen). Tot in Antwerpen!

UPDATE: ons nieuw nummer: 03 345 03 86

 - 08.10.2010Labs

Voor het merendeel van de websites die wij momenteel ontwikkelen, gebruiken we Drupal als CMS. Drupal is een flexibel en krachtig open-source content management systeem. Het kan gebruikt worden voor eenvoudige websites, maar ook voor grote complexe sites.

Ondertussen werken we toch al een ruime tijd met Drupal en hebben we een lijstje met onze favoriete modules verzameld. Hieronder vind je een overzicht van onze favorieten en onze motivatie.

  • CCK:
    Maak je eigen content types aan met bijhorende eigenschappen. Waarschijnlijk één van de meest gebruikte...