Over ons

Originall is een full-service digital agency. Een definitie geven voor deze naam is niet eenvoudig. Er bestaan honderd en één antwoorden, maar dit is wat het voor ons betekent:

Een “full-service agency” is een agentschap dat de mogelijkheden biedt om in strategie, aanlevering én analyse te voorzien. In ons geval betekent dit dat wij in staat zijn om deze 3 pijlers aan te bieden voor het digitale, online platform.

Het is ook perfect mogelijk om een volledige service aan te bieden, maar met een gelimiteerde focus, binnen een bepaald segment. Full-service hoeft dus niet te betekenen dat je echt alles moet kunnen doen. Dit zou zelfs helemaal niet mogen. De hedendaagse maatschappij heeft trouwens nood aan gespecialiseerde mensen, mensen die hun vak kennen en die passioneel met hun vak bezig zijn. Mensen die in staat zijn om van een concept of idee een degelijk eindproduct te maken en dit achteraf ook op te volgen, te analyseren en zelfs te verbeteren.

Daarom zijn we bij Originall ook met een team van mensen die gespecialiseerd zijn in hun vak en dit met volle overgave en passie uitvoeren, gaande van grafisch ontwerp tot software ontwikkeling. Door deze diversiteit zijn wij in staat om diverse diensten te verlenen en deze tot in de puntjes uit te werken.

 

Team

Sebastien Toussaint

Drupal Developer

Gunter Van Steen

New Media Developer

Wesley Verbruggen

Concept & Graphic Designer